Aanmeldingsformulier voor nieuwe cliënten en voor her-aanmelding van bekende cliënten (18+)


De aanmeldwachttijd voor nieuwe cliënten is momenteel ongeveer 4 tot 6 weken.  

Er is geen wachttijd tussen aanmelding en psychologische behandeling of coaching. 


Aanmeldingsprocedure voor nieuwe cliënten en voor her-aanmelding van bekende cliënten.

  • Om voor psychologische behandeling binnen de generalistische basis-ggz in aanmerking te komen, heeft u een verwijsbrief nodig. De huisarts, bedrijfsarts of de medisch specialist kan deze verwijsbrief voor u opstellen als uw klachten behandeld kunnen worden binnen de basis-ggz. 
  • Zonder verwijsbrief mogen wij u niet in behandeling nemen en zal uw zorgverzekeraar de zorg niet vergoeden. De huisarts kan u alleen doorverwijzen als er een vermoeden is van een zgn DSM-diagnose. Dit is in vakjargon de naam van uw hoofdklacht. De meeste DSM-diagnoses vallen onder verzekerde zorg. 
    Let op: Aanpassingsproblemen, relatieproblemen, fobieën, psychische problemen ten gevolge van een somatische stoornis en werk gerelateerde problemen worden helaas niet meer vergoed door uw zorgverzekeraar! 

  • Hebt u nog geen verwijsbrief, maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts en vraag erom. Uw doorverwijzing kan digitaal door uw huisarts via Zorgdomein worden aangeleverd, of rechtstreeks door u zelf door de schriftelijke doorverwijzing naar het praktijkadres van VISIE Psychologiepraktijk te sturen: Dalemdreef 29a, 5035 LZ Tilburg. 

  • Vervolgens onderstaand aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk invullen en versturen. U krijgt een schriftelijke bevestiging dat het ingevulde aanmeldformulier is ontvangen. 

  • Zodra uw ingevuld aanmeldformulier en doorverwijzing zijn ontvangen, zal er binnen een week contact met u opgenomen worden voor het maken van een afspraak voor een 1e gesprek. 

 

Aanmeldingsprocedure voor een coachingstraject bij Visie Psychologiepraktijk

  •  Eerst overleggen met uw werkgever of (een deel van) de kosten door uw werkgever vergoed kunnen worden (zie vergoeding). Anders betaalt u de kosten zelf.
  • Vervolgens onderstaand aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk invullen en versturen.
  • Nadat het ingevulde aanmeldformulier is ontvangen, zal binnen een week contact met u opgenomen worden door Bertien Mulders, GZ-psycholoog BIG, om een afspraak voor een 1e gesprek in te plannen.